Om Os

Skydning er en dejlig sport, hvor hele familien kan være med. Man bliver inddelt i klasser efter alder og færdigheder, og man kan skyde, fra man begynder at gå i skole og hele resten af livet, og vi optager selvfølgelig medlemmer af begge køn og i alle aldre!

Så kom og vær med! Der er mulighed for at prøve at skyde både med riffel og pistol. Skydning er faktisk en af de relativt få sportsgrene, hvor man kan være med og blive dygtig, uanset om man er 10 eller 60, når man begynder at skyde. Og så kan hele familien være sammen om at skyde: Børn, forældre og bedsteforældre kan dyrke skydning sammen – på tværs af de barrierer, som forskelle i køn, alder og evner ellers danner.

Vi har instruktører og trænere, der hjælper de nye og uerfarne og sørger for, at man både får alt det sikkerhedsmæssige på plads, samtidig med at man lærer de grundliggende tekniske og praktiske skydeprincipper. Og det er aldrig for sent at begynde.

Skydning foregår hele året rundt, og det er både en indendørs og en udendørs sport.

Her kræves hverken specielt udstyr eller store investeringer: Du kan skyde i dit almindelige tøj, og foreningen stiller våben og høreværn til rådighed. Det er dog sådan, at når du melder dig ind i foreningen, skal du købe dine egne høreværn.

Konkurrencemenneske? Du kan nøjes med at træne hjemme i din forening. Eller du kan udnytte de mange muligheder, der er for at dyste mod andre i landsdelen eller endog på landsplan. Foreningen deltager i turneringer i Nordjylland, og derudover deltager vi i landsdækkende turneringer og mesterskaber.

“Hygge i klublokalet..”

I klublokalet kan du få en kop kaffe, eller købe en vand (og lidt slik til børnene og slikmundene) samtidig med, at du har tid til at få en god snak med alle de andre skytter eller forældre.

Som ny og interesseret kan du komme og skyde tre gange inden for 2 måneder, inden du melder dig ind i foreningen.