Pistolterræn 2023

Vi afholdte søndag d. 4. juni 2023 årets pistolterræn stævne i Karby.
Der var tilmeldt 340 skydninger og skytterne kom igen i år fra hele landet, så vi havde bl.a. besøg fra København, Vejle og Frederikshavn Skytteforeninger.
Stævnet har i eksisteret i mere end 20 år, men særligt i år har den vakt stor interesse.
Vi havde en god, men travl dag, med godt skytte vejr.


Vi har spurgt nogle skytter om hvorfor netop de har taget turen til Karby:
Nicki Rosenørn Møller Jensen, 21 år, Djursland Pistolklub, deltager i Karbys Pistolterræn stævne for tredje gang. Han udtaler, at det er godt at komme udenfor at skyde, hvor skydedistancen er længere, fremfor traditionel indendørs skydning. Karbys stævne er med længere distance i forhold til andre stævner, hvilket giver en god udfordring. Derudover udtaler han, at det ikke gør noget, at udsigten er god, når man går rundt i terrænet.
Nicki har skudt siden 2010.

Michael Brandt, 58 år, Lind Skytteforening, deltager også i Karbys Pistolterræn stævne. Han udtaler, at han er med hvert år til Karbys terrænstævne – det vil han ikke gå glip af. Det har været en lang tradition. Det skyldes blandt andet banens struktur, alle skydestillinger er med, de få restriktioner, samt for det sociale. Han føler sig godt behandlet, værdsat, lyttet til og humoren er altid i top – Det er naturen i det naturlige. Han roser også naturen og den udsigt han har, når han går ude på banen.
Michael er her i dag med sin datter Laura.
Michael har skudt siden 2005.

Laura Brandt, 29 år, Lind Skytteforening. Hun har det ligesom sin far, at når der er Pistolterræn stævne i Karby, skal hun heller ikke misse dette. Hun kan godt lide at være afsted med sin far, da det både er sjovt og hyggeligt. Laura synes godt om stævnet, fordi alle skydestillinger er med, banen er anderledes og naturen er flot.

For Tanja Jaedeke, 39 år, Lind Skytteforening, som er forholdsvis ny skytte, er det første gang hun er med til Karbys Pistolterræn stævne. Hun synes det er fedt, blandt andet fordi banen er så alsidig og alle stillinger er med. Hun roser banekommandørerne på de forskellige poster, for at være gode til at forklare, nu hvor det er hendes første gang. Tanja er her i dag med hele familien, som består af mand og to teenagere.
Tanja har skudt siden 2022.

Vi takker skytterne for det store fremmøde og deres tålmodighed da der opstod forsinkelse - vi håber vi ses igen næste år!

Derudover skal der lyde en stor tak til alle de frivillige der har lagt mange timer både før, under og efter stævnet!

 

Du kan se resultatlisten ved at klikke her.