NJM Riffel 2023 – så går det løs!

Udgivet d. 1. februar 2023
Vi starter i aften

I aften skyder vi Nordjysk Mesterskab på 15m riffel i gang kl. 17:30 hos Skytteforeningen Kimbrerne, og torsdag kl. 17:30 starter vi op hos Thisted Skyttekreds og på fredag kl. 17:30 hos Aalborg Skyttekreds.

Der er stadig ledige tider, og fristen for tilmelding er udsat til 1. februar for de skytter der ikke nåede at tilmelde sig i går. Tilmeldingen kan foretages på Skydetilmelding.dgi.dk, eller I kan møde op på en af dagene og finde en ledig stand-by tid.
I kan også se mere i indbydelsen om hvornår og hvor der skydes. Find indbydelsen på hjemmesiden
Husk at I kan se live resultater på https://results.megalink.no/, og følge med i resultatlisterne på Nordjysk Mesterskab 2023 - 15m Riffel (dgi.dk)

Skal du i finalen?
Hold også øje med vores hjemmeside - DGI Nordjylland Skydning (ddsnordjylland.dk), hvor vi efter weekendens sidste skydninger vil offentliggøre listen over de skytter der har kvalificeret sig til finalerne lørdag den 11. februar i Thisted.
Der er p.t. booket 471 skydetider af 18 Nordjyske skytteforeninger:
Ulsted Skytteforening, Vodskov Skytteforening, Thisted Skyttekreds, Hjørring Skytteforening, Sæby og omegns skytteforening, Boddum-Ydby Skytteforening, Aalborg Skyttekreds, Hobro Egnens Skytteforening, Løgstør Sportsskytteklub, Frederikshavn Skyttekreds, Vester Hassing Skytteforening, Skytteforening Kimbrerne, Vilsted Skytteforening, Sjørring Skytteforening, Østerild Skytteforening, Pandrup Skytteforening, Karby Skyttekreds og St. Restrup Idrætsforening.
Vi glæder os til at se jer på skydebanerne